Keto Guru - тоа е вреден за купување? Колку чини?
Вести

Keto Guru – тоа е вреден за купување? Колку чини?

кетонски исхрана врз основа на целосна предадат или ќе се ограничи внесувањето на јаглени хидрати – еден од најмоќните техники во исхраната. Телото влегува состојба на кетоза, која ги поттикнува производството на кетонски тела. Тие […]