Skip to content

Archive:

Detonic

Detonic од хипертензија – негативни коментари, мислења, цена, официјална веб-страница

Алатката е сертифициран од Европа, Хипоалергично, одобрен од страна на кардиолози ги препорачуваме за независна употреба дома. Осврти од вистински купувачи само позитивни, и ќе се обидат. Што е Detonic од хипертензија третман додаток ќе го подобри квалитетот на животот, ќе помогне за надминување на симптоми на хипертензија во која било фаза. Но, главната работа […]

Detonic од цистит – негативни коментари, мислења, цена, официјална веб-страница

Detonic – додаток кој произведува во форма на таблети, кои се препорачани за прием во хроничен и акутен циститис. Според производителот, неговиот додаток има моќна анти-воспалителни и аналгетик својства. Обезбедува не само отстранување на непријатни симптоми, но олеснување на причините на болеста, со што е можно целосно да се излечи акутен циститис и за долго […]