убавина

Bluronica – мислења, цена, каде да се купат, оригинални, или тоа е достоен за тоа?

стареење не сака секоја жена, а особено изгледаат постари отколку нивните години. За жал, процесот на стареење е неизбежен, и по 30 години на телото во генералниот и кожата особено ни покаже дека младите минува. […]