• пет. Сеп 17th, 2021

откривање Огранок

  • Home
  • откривање Огранок

Филијалата Обелоденување

Погледнете ја нашата целосно обелоденување партнер за надомест на штета и рекламата за генерирање приходи.

Ние, исто така, ќе имаат нашите ажурирани 2018 редакцијата, рекламирање и спонзори политика е тука за да ја видите.

Во надеж да биде во согласност со упатствата на СЗО, ние сакаме да биде свесен и да се молам преземе следните реклами за производи и пост линкови на овој сајт:

Било кој / сите линкови на сајт (повеќето од нашите поврзува е внатрешна за да додадете вредност за пребарување на одреден производ / корист) се приклучат линкови кои ние може да добие мала провизија од продажбата на одредени предмети (цената ќе остане иста за вас ).

Водење на веб-сајтот има соодветните трошоци и хостинг барања, со цел да се овие реклами и партнерските врски одржување се начин да се надомести овие трошоци.

За сите affiliate линкови на производ (ние не нудат производи директно), тоа е нешто што се користат или се пребаруваат за, и да се поддржи или да препорача дури и без надоместок.
Ќе најдете многу на нашата содржина е фокусирана на целокупното здравје и благосостојба, но го задржи остар око за она што изгледа како тоа би можело да се подобри или означете решение за подобар живот и квалитет на постоење.

За целосна транспарентност, имаме реклами на врвот, лента, во-содржини и на дното на статии. Ние се обидуваме се потрудиме да им даде на секој и секој од нашите ценети виртуелните посетители подобар одговор од пред посетата. Квалитет отсекогаш бил нашиот приоритет, затоа сакаме да функционира оптимално со целосна транспарентност за нашите рекламирање и приходи модел.
Ве молиме да се допрат и да ги споделите со нас како да се подобри. Ние сме тука да помогнеме служи (и заштита) на вашето здравје и благосостојба преку обезбедување на начин за луѓето да споделуваат искуства или да поставуваат прашања во врска со широк спектар на практични производи и живот-подобрување на решенија.”