• пет. Сеп 17th, 2021

Општи услови

  • Home
  • Општи услови

Општи услови

Информациите содржани на овој веб-сајт е наменета за изрично образовни цели. совети, идеи и ставови изразени на сајтот не треба да служи како замена за вистински совети од медицински професионалец.

Иако авторите и издавачите да се стави своите најдобри напори за да се осигуриме на информациите содржани во рамките на овој веб-сајт се точни, природата на научна теорија и анализа додаток значи флуктуација и промени. Така, ние не може да гарантира целосна точност од фактите наведени во рамките на овој веб-сајт.

Како резултат на тоа, ниту авторите ниту издавачите на овој веб-сајт треба да биде одговорен за било каква испуштени, некомплетни, или датум материјал.

Покрај тоа, авторите на овој веб-сајт нема да биде одговорен за ситуации во кои читателот добива различни резултати од употребата на хемиско отколку што беше прикажан во рамките на водичи. Бидејќи надвор променливи и индивидуалните фактори често може да се промени на ефикасноста на било која додаток, резултатите може да се разликуваат.

Одрекување од одговорност:

Со читање на овој веб-сајт, ќе ги преземе сите ризици поврзани со користење на совети, податоци и сугестии, со целосно разбирање дека, единствено, се одговорни за нешто што може да се случи како резултат на ставање на овие информации во акција во било кој начин, без оглед на вашата интерпретација на совети.

Мапа на: правни одрекувањето од одговорност и одговорност изјава

Сајт е сајт кој служи за да обезбеди сеопфатна анализа, водичи, и осврти за најпопуларните додатоци се продаваат во целиот свет. Како резултат на зголемената потрошувачка, и ризик, на конзумирање на додатоци во 2018 година, таа стана релевантни дека ние, како организација, јасно нашиот правен пати, обврски и обврските.

Природата на бизнисот кои се наоѓаме, кои на едукација на луѓето, бара нашите читатели се разбере не само она што го правиме, но исто така и како таа должност, се вклопува во поголем обем на САД и на меѓународното право како целина. Како таков, овој водич ќе го претстави законските обврски, изјави и обврски на сајтот.”